GREEN RESIDENCE

Имаме удоволствието да Ви уведомим, че сградата GREEN RESIDENCE е с АКТ 15 от месец Август.

ВиК, ОВк и ЕЛ инсталациите на апартаментите са изградени почти изцяло.

От м. Януари 2021год. започна полагане на стенна и таванна мазилка, а началото на м. Февруари започна полагане и на подовата замазка.

Сградата се изпълнява според всички модерни и съвременни изисквания. Керамичните блокове(тухли) са Wienerberger, за фасадата ще използваме клинкер на FELDHAUS, под който ще има 5см пресована пенопяна и 10см полиуретан за  максимална топлоизолация, а за балкони и еркери изолацията ще е 10-14см. За хидроизолацията използваме доказалите се в годините PENETRON. Парапетите на балкони и прозорци ще са от ковано желязо.
Дограмата е „REHAU” 5 камерна с двоен стъклопакет, а за гаражните врати ще се използва водещият производител HÖRMANN – всички гаражни врати ще са с дистанционно управление. 8 местният SMART асансьор KONE е от поколение 2020. За екстремни ситуации и аварии в електропреносната мрежа, сградата ще бъде обезпечена със собствено електро захранване (генератор), който ще осигурява безпрепятствена работа на подемника за автомобили, асансьора и осветлението в общите части.

В момента сме на етап подготовка за монтаж на асансьора и автомобилния подемник.

Вземете вашия мечтан,
уютен дом!

Обадете ни се още днес!

ЗАТВОРИ МЕНЮТО

... или директно ни се